Burzovní trh, burzy dnes
Kurzové kursy 71229 společností v reálném čase.
Burzovní trh, burzy dnes

Nabídkové kotace

Nabídky na burze online

Historie akcií

Aktiva na kapitálovém trhu

Dividendy akcií

Zisk z akcií společnosti

Finanční zprávy

Hodnocení akcií společností. Kde investovat peníze?

GeneReach Biotechnology Corp. historie zásob v 2020

Cena akciíGeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar schéma v 2020. GeneReach Biotechnology Corp. historie hodnot v Taiwan nový dolar v 2020.
Přidat do widgetů
Přidáno k widgetům

GeneReach Biotechnology Corp. výměnné zásoby v Taiwan nový dolar historie cen, schéma pro 2020

Historie akciových nabídek online pro každý rok je zde. Celá historie GeneReach Biotechnology Corp. cena akcií v Taiwan nový dolar pro každý rok. Historie GeneReach Biotechnology Corp. pro jakékoli datum. Všechny citace GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar od roku 2014 do 2024 jsou zde. Cena akcií GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar od roku 2014 do 2024.

Kótování akcií společnosti GeneReach Biotechnology Corp. k 2020 se změnilo na +226.89%. Nejnižší cena akcií společnosti GeneReach Biotechnology Corp. k 2020 byla 56.9 Taiwan nový dolar. Nejvyšší hodnota akcií společnosti 4171.TWO k 2020 byla 316 Taiwan nový dolar.

Zobrazit:
Na

GeneReach Biotechnology Corp. Taiwan nový dolar historie hodnot

Historie GeneReach Biotechnology Corp. v grafu je na našem webu. Graf historie cen akcií GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar od roku 2014 s nabídkou pro každý rok. V grafu na této stránce si můžete zobrazit historii změn ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. na Taiwan nový dolar. Chcete-li zjistit přesnou sazbu akcií za minulý rok, najeďte kurzorem na graf historie GeneReach Biotechnology Corp. cena akcií v Taiwan nový dolar. Graf historie cen akcií obsahuje interaktivní výzvy. Umístěte ukazatel myši nad graf.

 
Datum Hodnotit
květen 2020 Od 186 Na 316 TWD
Duben 2020 Od 77.6 Na 193 TWD
Pochod 2020 Od 62.7 Na 94.6 TWD
Únor 2020 Od 59 Na 86 TWD
Leden 2020 Od 56.9 Na 67.5 TWD

Náklady na akcie GeneReach Biotechnology Corp.

Finance GeneReach Biotechnology Corp.

Historie ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. v ceně Taiwan nový dolar je v tabulce k dispozici pro každý rok od roku 2014. Historie ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar je v tabulce pro každý rok. Tyto ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. Taiwan nový dolar v tabulce pro každý rok jsou zde zdarma. Měsíční uvozovky GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar, můžete vidět, zda kliknete na odkaz roku v tabulce historie pro daný rok. Cena akcií GeneReach Biotechnology Corp. můžete vidět v Taiwan nový dolar pro každý rok a pro každý měsíc. Klikněte na odkaz roku.

Změna ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar po dlouhou dobu je jasně vidět na této stránce historie ceny akcií společnosti . Odhadněte, jak moc se nabídka akcií změnila za rok, 2 roky nebo 5 let. Podívejte se na tabulku nabídek za dlouhou dobu. Vzestup a pokles akcií GeneReach Biotechnology Corp. v Taiwan nový dolar od roku 2014. Na našem webu je historie sazeb všech kotací v jakékoli měně.

Vyberte jinou cenovou nabídku místo a GeneReach Biotechnology Corp. a zjistěte historii jeho ceny v Taiwan nový dolar. Online historie kotací jedné akcie v jakékoli měně pro všechny roky je zde. Bezplatná databáze GeneReach Biotechnology Corp. cena akcií v Taiwan nový dolar od roku 2014 do 2024 online nyní. Historie ceny akcií GeneReach Biotechnology Corp. pro každý vybraný rok je k dispozici zdarma, pokud kliknete na odkaz roku v tabulce historie nabídek.