Burzovní trh, burzy dnes
Kurzové kursy 71229 společností v reálném čase.
Burzovní trh, burzy dnes

Nabídkové kotace

Nabídky na burze online

Historie akcií

Aktiva na kapitálovém trhu

Dividendy akcií

Zisk z akcií společnosti

Finanční zprávy

Hodnocení akcií společností. Kde investovat peníze?

Cymat Technologies Ltd. historie zásob v 2000

Cena akciíCymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar schéma v 2000. Cymat Technologies Ltd. historie hodnot v Kanadský dolar v 2000.
Přidat do widgetů
Přidáno k widgetům

Cymat Technologies Ltd. výměnné zásoby v Kanadský dolar historie cen, schéma pro 2000

Historie sazeb Cymat Technologies Ltd. je na webu uložena pro každé období od roku 2014. Historie ceny akcií pro libovolné datum a pro každý rok najdete u nás. Celá historie Cymat Technologies Ltd. cena akcií v Kanadský dolar pro každý rok. Cena akcií Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar od roku 2014 do 2024. Bezplatná databáze Cymat Technologies Ltd. cena akcií v Kanadský dolar od roku 2014 do 2024 online nyní.

Kótování akcií společnosti Cymat Technologies Ltd. k 2000 se změnilo na +11.76%. Nejnižší cena akcií společnosti Cymat Technologies Ltd. k 2000 byla 34 Kanadský dolar. Nejvyšší hodnota akcií společnosti CYM.V k 2000 byla 38 Kanadský dolar.

Zobrazit:
Na

Cymat Technologies Ltd. Kanadský dolar historie hodnot

Graf historie cen akcií Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar od roku 2014 s nabídkou pro každý rok. Historie ceny akcií v grafu po dobu 5 let na webu allstockstoday.com V grafu na této stránce si můžete zobrazit historii změn ceny akcií Cymat Technologies Ltd. na Kanadský dolar. Umístěte kurzor nad graf a podívejte se na přesnou cenovou nabídku Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar pro vybraný rok. Graf historie cen akcií obsahuje interaktivní výzvy. Umístěte ukazatel myši nad graf.

 
Datum Hodnotit
Prosinec 2000 Od 38 Na 38 CAD
Listopad 2000 Od 34 Na 34 CAD

Náklady na akcie Cymat Technologies Ltd.

Finance Cymat Technologies Ltd.

Historie ceny akcií Cymat Technologies Ltd. v ceně Kanadský dolar je v tabulce k dispozici pro každý rok od roku 2014. Na webu si můžete prohlédnout tabulku historie Cymat Technologies Ltd.. Historie ceny akcií v tabulce: Cymat Technologies Ltd. ve Kanadský dolar je k dispozici každý rok: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Měsíční uvozovky Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar, můžete vidět, zda kliknete na odkaz roku v tabulce historie pro daný rok. Chcete-li zobrazit nabídky Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar pro 2000 za každý měsíc, klikněte na odkaz 2000 v tabulce let.

Na naší stránce je zřetelně patrná změna ceny akcií po dlouhou dobu v historii cen akcií. Změna ceny akcií Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar po dlouhou dobu je jasně vidět na této stránce historie ceny akcií společnosti . Vzestup a pokles akcií Cymat Technologies Ltd. v Kanadský dolar od roku 2014. Chcete-li zjistit historii Cymat Technologies Ltd. v této měně, vyberte jinou měnu než Kanadský dolar.

Vyberte jinou cenovou nabídku místo a Cymat Technologies Ltd. a zjistěte historii jeho ceny v Kanadský dolar. Online historie kotací jedné akcie v jakékoli měně pro všechny roky je zde. Akcie v minulosti, pro každý rok. Historie ceny akcií Cymat Technologies Ltd. pro každý vybraný rok je k dispozici zdarma, pokud kliknete na odkaz roku v tabulce historie nabídek.