Burzovní trh, burzy dnes
Kurzové kursy 71229 společností v reálném čase.
Burzovní trh, burzy dnes

Nabídkové kotace

Nabídky na burze online

Historie akcií

Aktiva na kapitálovém trhu

Dividendy akcií

Zisk z akcií společnosti

Finanční zprávy

Hodnocení akcií společností. Kde investovat peníze?

Seven & i Holdings Co., Ltd. historie zásob v 2005

Cena akciíSeven & i Holdings Co., Ltd. v dolarů schéma v 2005. Seven & i Holdings Co., Ltd. historie hodnot v Americký dolar v 2005.
Přidat do widgetů
Přidáno k widgetům

Seven & i Holdings Co., Ltd. výměnné zásoby v dolarů historie cen, schéma pro 2005

Historie sazeb Seven & i Holdings Co., Ltd. je na webu uložena pro každé období od roku 2014. Celá historie Seven & i Holdings Co., Ltd. cena akcií v Americký dolar pro každý rok. Historie Seven & i Holdings Co., Ltd. pro jakékoli datum. Bezplatná databáze Seven & i Holdings Co., Ltd. cena akcií v Americký dolar od roku 2014 do 2024 online nyní. Akcie v minulosti, pro každý rok.

Kótování akcií společnosti Seven & i Holdings Co., Ltd. k 2005 se změnilo na +4.85%. Nejnižší cena akcií společnosti Seven & i Holdings Co., Ltd. k 2005 byla 31.95 Americký dolar. Nejvyšší hodnota akcií společnosti SVNDF k 2005 byla 46.2 Americký dolar.

Zobrazit:
Na

Seven & i Holdings Co., Ltd. Americký dolar historie hodnot

Graf historie Seven & i Holdings Co., Ltd. cena akcií v Americký dolar zobrazuje všechny kotace za posledních 5 let. Historie Seven & i Holdings Co., Ltd. v grafu je na našem webu. V grafu na této stránce si můžete zobrazit historii změn ceny akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. na Americký dolar. Chcete-li zjistit přesnou sazbu akcií za minulý rok, najeďte kurzorem na graf historie Seven & i Holdings Co., Ltd. cena akcií v Americký dolar. Graf historie cen akcií obsahuje interaktivní výzvy. Umístěte ukazatel myši nad graf.

 
Datum Hodnotit
Listopad 2005 Od 33.5 Na 46.2 USD
Říjen 2005 Od 31.95 Na 33.35 USD

Náklady na akcie Seven & i Holdings Co., Ltd.

Finance Seven & i Holdings Co., Ltd.

Historie ceny akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. v ceně Americký dolar je v tabulce k dispozici pro každý rok od roku 2014. Na webu si můžete prohlédnout tabulku historie Seven & i Holdings Co., Ltd.. Na této stránce byla vytvořena online tabulka historie kotací akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. ve Americký dolar za každý rok od roku 2014. Cena akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. můžete vidět v Americký dolar pro každý rok a pro každý měsíc. Klikněte na odkaz roku. Chcete-li zobrazit nabídky Seven & i Holdings Co., Ltd. v Americký dolar pro 2005 za každý měsíc, klikněte na odkaz 2005 v tabulce let.

Na naší stránce je zřetelně patrná změna ceny akcií po dlouhou dobu v historii cen akcií. Změna ceny akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. v Americký dolar po dlouhou dobu je jasně vidět na této stránce historie ceny akcií společnosti . Vzestup a pokles akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. v Americký dolar od roku 2014. Na našem webu je historie sazeb všech kotací v jakékoli měně.

Vyberte jinou cenovou nabídku místo a Seven & i Holdings Co., Ltd. a zjistěte historii jeho ceny v Americký dolar. Online historie kotací jedné akcie v jakékoli měně pro všechny roky je zde. Seven & i Holdings Co., Ltd. cena akcií v Americký dolar pro roky 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Kliknutím na rok v tabulce zjistíte historii ceny akcií Seven & i Holdings Co., Ltd. Americký dolar.